22/12/02
Отминаващата 2002 год. сигурно е най-противоречивата и странната в историята на любимия клуб
...
Навършихме 90 години - Завърнахме се в А група - За благодарност Тенчо го махнаха - От федерацията ни линчуваха два-три, пет пъти - Селският си нареди нов Съвет - Нарикоха ни терористи - Загубихме на кюстендилската нива - Вкарахме 17, а поличихме два пъти повече само за 13 мача в един полусезонсамо - Искаме Боби в национала!
14/10/02
След събранието на клуба на 11 октомври 2002 г., кланът Христолови (брат, сестра, син, снаха) вкара в УС двама пълни анонимници - шефа на Държавната агенция по приватизацията Апостолов и шефа на Панаира Радев. Селският направи това с цел да се сложи и на "новото време"!!! Така както преди се слагаше на генералите - Михо Михов и Гиньо Тонев, като използваше името на президента Стоянов (един наистина достоен и почтен човек). Генералите му дадоха баница от ремонтния завод за самолети и части от ВМЗ-Сопот, и му подариха държавната поръчка за обзавеждането на щаба на Многонационалната бригада "Югоизток" в Пловдив.

Двамата нови в управата на БПФК са параван за пред властта и гаранция за Селския, че отново е със силните на деня. И няма кои да го бутне в Пловдив!

Какво печели от това ботевизма? Нищо!!! А с увеличаването на капитала на акционерното дружество се затрива и последния шанс за запазването на 90 годишната традиция.

Сега остава да чакаме и поредната смехория - "приятелството" на ПФК Валео АД с ФК Берлускони!

Ама умряха балъците! Борбата продължава!
Copyright 2002